fredag 22 februari 2008

Varfö blev det kwäller?

Oj vad trött jag är. Varför sitter jag här då? Jo endast för att göra det jag nästan aldrig gjort: Skriva ett sådär härligt mysigt ernst kirschtieger-fluffigt nattinlägg! Vår kväll har genomsyrats av ett typiskt svensson fredagsbeteende, vi har tryckt i oss varsin kebabrulle, sen har den rullen sakta jäst i maggen medans vi klagat över de DÅLIGA dansarna i Lets Dance. Nejdå, ikväll skötte de sig bra! Men det är tråkigt med så långsamma danser, jag vill ha fart och flärd och inte massa armrörelser hit och dit, whats up with that lixom? Sånt fattar ju bara juryn... Vovvarna har busat runt, molly har mopsat upp sig som vanligt medans Timmy i sin tur förgäves försökt tukta den lilla tokmajjan. Bild kommer senare...;-) Vet att jag lovat ett par bilder nu så imorrn ska jag väl försöka leverera dem!

Isac hade jättekul på diskot, han meddelade att han hade dansat samtliga danser med olika damer. Hans kompi Kim hade gjort detsamma fast med andra damer. De hade festat loss på sockervadd, godis och popcorn.

I morgon ska Isac till Kyrkan mellan 10-15, det är en kreativ dag där med pyssel, målning, drama, dans, cykling på enhjuling och massa annat kreativt! Jag ska bara titta in på lunch kl 12, annars är jag ledig hela dan...:-S Vad gör man då? Jag hittar nog på nåt...;-) Patrik gör mig inte sällskap på vad jag nu ska göra för han ska köra svärfar till landvetter. NU ska de åka till Gran Canaria när vi är här. ;-)

Jag skall nu citera en mycket finurlig man som säger:
Jag skall gå och inspektera kudden.

GODNATT!

3 kommentarer:

Linda sa...

Vad skoj att du börjar blogga lite mer regelbundet. :-)

Vi satt också och slöade framför Let's Dance igår. Roligt att Isac hade kul på discot. Adam hade sitt eget lilla "disco" här hemma framför tv:n när han försökte dansa som de på tv.

Har ni nåt för er på måndag kl 18? Om inte så får ni gärna komma hit på Me&I-party... och fika och gosa med kattungarna! ;-)

kram
Linda

www.jasmin.net sa...

Alltid lika kul att läsa din blogg fick mig en ordentlig skrattsalva. Ha en skön kväll// kramar G o M och dom övriga.

www.jasmin.net sa...

Glömde att säga nått om prins Isac (sorry) härligt att han hade kul på diskot med kompis och tjej, kram G o M.(( Vi ses snart.