tisdag 26 februari 2008

Regnet det bra öser ner...

och här sitter jag utan skor men med strumpor...;-) Har precis varit ute en runda med rundis, dvs min tjocka lilla vovve, men det går faktist stadigt neråt, bantning och motion ger resultat! Men sen ligger han ju och sover mellan promenaderna, inte en fena rör han knappt tröttisen. Eller tass då för fenor har han ju inga. ;-) Dagen ser ut att bli ganska innehållslös, iaf väldigt orkeslös. ;-) Tanten är hos mig och hälsar på och hon är inte ett dugg snäll som tanter ska vara, bjuder inte på bullar och hemlagad pannbiff med skysås utan bara massa elände. Ska iaf ringa några viktiga samtal och städa, sen ska jag hjälpa Isac med läxan. Nu har han ju bara EN endaste liten läxa i veckan så då blir det nästan att han glömmer det. Denna vecan skulle de läsa en bok och recensera och han har läst en sida i den boken, så det blir till att bläddra igenom den fort! Han sa det till fröken igår när hon frågade om det var nåt han ville ändra på: Jag vill ha MER läxor!! Det var tydligen ingen annan om hade sagt innan. Hon blev lite snopen. ;-) Men han fick fatiskt ta med sig några böcker hem. kruxet var bra att vi skulle på kalas på kvällen så några läxor bölev inte gjorda! samtalet gick hur bra som helst, inget gnäll utan idel beröm! :-)

Kalas ja, det var trevligt, det tackar vi för Gunilla (mamma) och Martin! Kul att träffa syrran, syrrans kille, Eveline (med sjuk kille som satt i ett hörn och såg grå ut) och Emelies kompisar! Hoppas du hade en underbar 20års dag och att ditt fortsatta liv blir ljust och fullt av hopp och gläjde! Det bjöds på god tårta, kakor och bullar, partypäronläsk samt alkoholfritt vin.


20 åringen Emelie

Kvällen blir späckad med aktiviteter, jag ska sjunga i pingstkyrkans kör för första gången, mycket spännnade, särsklit med min kråksång Isac ska på Happy (en grupp där de sjunger och har intressegrupper, Isac har valt idrott).

Min man har slutat röka!! Ja efter 25 års frenetiskt blossande har han på eget bevåg, helt utan tjat från respektive och nikotintugg eller plåster nu varit rökfri en vecka. Han ville inte göra det offentligt förren igår då det hade gått en vecka. Jag hade förväntat mig det värsta: Humörsvängningar, irritation och oprovocerade påhopp, men han har ju varit snäll som ett lamm gubben! Gud har hört mina böner!
Jag och Isac är väldigt tackamma över att få ha våran älskling kvar längre. Men jag tror inte Isac vet om atthan slutat än. Han som bönat och bett pappsen så med orden: Pappa jag vill inte att du ska DÖ!! Kanske de orden sådde ett frö som nu slått rot.

KRAM alla vänner!

4 kommentarer:

www.jasmin.net sa...

För det första: mycket bra skivit.// Lycka till med sången i kören, har god lust att vara med men vi har ju Alfa-kurs i kväll.kramar G o M. ( Patrik ,håll ut, du klarar det med Guds hjälp och din egen styrka.

www.jasmin.net sa...

Emelie var söt på fotot// STORT GRATTIS på födelsedagen från gänget.

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Oj skickar en hälsning till den RÖKFRIA!!! Ses ikväll! Kram

Fembarnsmamma och student sa...

Hej! Tack för sällskapet idag! M o G och dom övriga