torsdag 28 februari 2008

Hej Sol!

Har precis varit på en lång promenad med min kompis Maria. Mycket trevligt och gynnande! Solen strålade men en ganska kall vind blåste igenom min tröja. Maria hade sina käcka märkes-vindtäts-kläder på sig så hon var varm och go. Men så blev även jag efter en stunds promenerande. :-) Gör jag gärna om Maria! Måste ju få tillbaka min Gran Canaria-rumpa. Den där backen gjorde stor nytta på det område där tyngdlagen hade tagit ut sin rätt(ja jag pratar fortfarande om rumpan) :-)

Fick jättevackra tulpaner av mamma i namnsdags-present! Det hade jag inte väntat mig, att få något idag. De står på köksbordet och ser fina ut.

Igår var jag och Maria i pingst och sjöng i kören, efter en sådär rolig dag var det verkligen vad jag behövde! HELT underbar atmosfär! Fina sånger som vi kommer sjunga på söndag på GOSPELKVÄLL! Välkomna allihopa på det! Vem blir inte glad av lite gospel? Kl 17 är det för alla som känner sig sugna att komma. I Pingst, Jkpg.
Det ska visst vara någon form av "så ska det låta", det låter väl skojigt?! Jag och Maria står längst fram kan jag locka med oxå, så om vi gör bort oss har ni något att skratta åt! Bra va? :-)

På Lördag blir det kalas i örebro, jag och Isac åker med Susanne m familj i deras sjusitsiga bil. Snäll-susse som låter oss åka med, Patrik hade visst "annat att göra". Vi fick tom tillåtelse att sjunga "vi har det bra, vi här bak i bilen hela 50 gånger! Det tycker jag var generöst och modigt. Men det är ju Susanne i ett nötskal.
Det är min kompis Zahra som fyller 30 och hennes man Gustav har fyllt eller ska fylla hur det nu var samma antal år. 30. Nu är ni gamla vänner! :-S GRATTIS! :-)

Nu ska jag snart göra köttgryta, gubben har inte fått potatis på en vecka typ så det är bäst han får det idag! Gryta är ju så enkelt och gott med.
Ikväll blir det med högsta trolighet en kväll i lugnets tecken, jag har varit trött sen jag vaknade. I natt var det inte främst lilla molly som väcke oss med gnäll utan gamla TIMMY som av någon okänd anledning gnällde mitt i natten! Molly tuggade frenetiskt på ett ben under tiden och jag kunde inte somn oma, var nog vaken två timmar...så nu sitter jag här och gäspar stort.

Sköt om er kära vänner!
KRAM

2 kommentarer:

www.jasmin.net sa...

Stort Grattis på Mariadagen/ kramar G o M.

www.jasmin.net sa...

Sången var superbra, hörde den på bloggen// Vi ses på Söndag. kramar G o M och dom övriga ( Emelie kommer i morgon)